KUOLLUT 26.07.2015

Perustiedot


Jenny K.

Nimi: Gloria's Savannah Syntynyt: 20.1.2010 (19v.)
Rotu & skp: New Forest, tamma Säkä: 139cm
Rekisterinumero: VH11-027-0087 Väri: Punarautias
Kasvattaja: Gloria Thames, Iso-Britannia Omistaja: Fame, Frida VRL-05826
Painotus: Kouluratsastus Koulutustaso: KoHeA, Re90cm

Palkittu lokakuun KRJ tilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 20(7+6+7)-46-14-15-8=103p.
Palkittu lokakuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 31+32+22+35=120p.
Palkittu lokakuun NFL tilaisuudessa NFL-I palkinnolla pistein 15 + 40 + 14,5 + 30 + 23,5 (18 + 5,5) + 10 =133p.

Ikääntyminen

Täytti 4v. 01.06.2010

20.01.2010 --> 0 vuotta
01.06.2010 --> 4 vuotta
01.10.2010 --> 5 vuotta
01.02.2011 --> 6 vuotta
01.10.2014 --> 17 vuotta
01.02.2015 --> 18 vuotta
01.06.2015 --> 19 vuotta
01.10.2015 --> 20 vuotta


Luonne

Gloria's Savannah eli Sanna on rehellinen ja hyvin pirteä poni ja siitä näkee miten ihmisrakas se on. Käsiteltäessä se on rauhallinen ja kaikki toimenpiteet onnistuvat hyvin. Eikä se ratsunakaan mikään mahdoton ole, hieman herkkä vain. Sannan kanssa on mukava toimia,sillä se pyrkii aina tekemään parhaansa, eikä se juurikaan keksi mitään ponimaisia metkuja.

Hoitaessa Sanna seisoskelee rauhallisesti ja antaa hoitajan tehdä tehtävänsä. Rakastaa harjan alta rapsuttelua ja silloin alkaakin alahuuli venyä nautinnollisesti. Muutenkin oikein lupsakka kaveri ja kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat ongelmitta. Kaviot se nostaa hyvin nopeasti, se ei siis yritä potkaista, vaikka se siltä saattaakin vaikuttaa. Pyrkii toteuttamaan ihmisten toiveet ennen kuin he ehtivät edes pyytää. Kovin äkkinäisiä liikkeitä saattaa vähän varoa, mutta ei ylireagoi, eli ei hypi turhan takia karsinan perälle. Varustaminen sujuu ponin kanssa helposti, koska se pysyy nätisti paikallaan ja avaa suunsakin helposti. Ainoastaan talvella se saattaa kieltäytyä ottamasta kuolaimia suuhunsa, jos niitä ei ole lämmitetty Sannan mielestä tarpeeksi. Perääntyy takaseinään, jos kuolaimia painaa hampaita vasten. Taluttaessa poni on pirtsakka ja kulkee varsin reippaasti, mutta ei yleensä mene ihmisen ohi. Ainoastaan säikähtäessään saattaa singahtaa johonkin suuntaan, mutta jos narussa on kunnolla kiinni, ei Sanna väkisin karkaa. Ei ryntää ruuan perään,vaikka melko perso kaikille herkuille onkin.

Ratsastaessa Sanna on todella herkkä tamma. Se on kuuntelevainen, joten apujen ei tarvitse, eivätkä ne saa olla kovia. Myöskään pohkeilla ei saa painaa kovaa tammaa ratsastettaessa tai se hermostuu. Hermostuessaan Sanna ei toki yritä ratsastajaa heittää selästään, mutta se jää tanssahtelemaan paikoilleen ja hämmentyy tyystin. Sannan ratsastajan on siis pakko omata hyvä istunta, sillä muuten tamma saattaa hermostua, eikä tällöin enää kuuntele ja pysy rentona. Sanna on joustava ja eteenpäinpyrkivä, joten raippaa ei juurikaan tarvitse,mutta eihän se kouluratsuilla aina ole niin tarpeenkaan. Tamma on reipas, joten puolipidätteet ovat yleinen asia tämän tamman kanssa. Pidätteiden on kuitenkin oltava rauhallisia ja tasaisia, ei mitään sahaamista tai pitkäaikaista suusta vetämistä. Sannalla ratsastaminenei välttämättä ole mikään helppo tehtävä, sillä tamma jännittyy heti, jos ratsastaja on vähänkin hermostunut. Poni vaatiikiin rauhallisen ja kylmähermoisen ratsastajan, joka osaa kuitenkin myös vaatia tammalta täydellistä keskittymistä ja komeita liikkeitä. Se kulkee melkohelposti kuolaimella ja muodossa, mutta peräänannon ylläpitämiseksi täytyy ratsastajankin tehdä jo jotain, ihan ilmaiseksi Sanna ei kuitenkaan kaikkea tee.
Esteitä neiti ei juurikaan hyppää, koska sillä ei yksinkertaisesti ole kiinnostusta siihen. Kyllähän Sanna hyppää esteiden yli jos sitä käskee ja ohjaa esteille, mutta minkäänlaista innostusta sillä ei niihin ole. Myöskin tiukat tiet ovat tammalle vaikeita, mikä aiheuttaa usein kieltäytymisiä, koska tamma ei aina osaa katsoa ponnistuspaikkaa oikein. Maastossa tamma saattaa vähän innostua, koskaan kuitenkaan lähtemättä käsistä. Muutamat ilopukit se yleensä esittää maastoreissun aikana ja saattaa pari kertaa nähdä pieniä vihreitä miehiä, mutta muuten ihan kelpo maastokaveri. Kisapaikalla Sanna on tavallista virkeämpi ja todella hyvin kuulolla. Vaatii tosin hyvin rauhalliset otteet, koska kisatilanteessa poni on hyvin herkkä ja valmis tekemään kaikkensa. Saattaa aluksi olla hieman jännittynyt, mutta rauhoittuu nopeasti ja tekee radalla parhaansa ja vähän enemmänkin.


Sukutaulu


i. Aksel's Lanciano
nf, 138cm, koHeB, re100cm
ii. Alexander Neal iii. Alexandria
iie. Natali
ie. Keri´s Gold iei. Restless
iee. Katelynn
e. Best Of Times
nf, 140cm, koHeA, re70cm
ei. Watson's Cebastian eii. Westbound
eie. Cecilian
ee. Heartbreaker Hondalie eei. Skybreaker
eee. Bellatrix

i. Aksel's Lanciano on suosittu jalostusori, pääasiassa hyvän rakenteensa ja ilmavien liikkeidensä ansiosta. Lanciano on nähty kansainvälisissä vaativan kouluratsastuksen luokissa ja hyvää menestystä keräten. Orin kanssa on yritetty myöskin esteratsun uraa, mutta vain 70cm radoilta on tullut jonkinlaista menestystä. Lanciano toimii nykyään pääasiassa opetusmestarina ratsastuskoululla ja ajoittain myös jalostuksessa. Varsoja orille on kertynyt melkein tusinan verran ja melkein järjestäen jokainen on myös aloittanut menestyksekkään kilpauran isänsä kavionjälkiä seuraten. Lanciano periyttää varsoilleen tummanruunikkoa väriä sekä kultaista ja herkkää luonnetta.
ii. Alexsander Neal oli kouluratsastuksen kuningas vuonna 2004, mutta jäi pian pois radoilta hankosidevamman vuoksi. Kiitettävällä menestyksellä vaativissa koululuokissa pärjännyt, ja omistajansa ylpeäksi tehnyt Neal pysynee vielä pitkään Britannian muistetuimpien ponien listoilla. Ori toimi tuomionsa jälkeen vielä muutamia vuosia seurahevosena ratsastuskoululla, missä Lancianokin sai vahinkovarsana alkunsa. Todella upea ilmestys Neal oli myös kiiltävän mustan karvapeitteensä ansiosta, eikä yhden yhtä valkoista karvaa tainnut orista koskaan löytyä. Neal jouduttiin lopettamaan vuonna 2011 kun pelkkä käveleminenkin teki sen olon tukalaksi.
ie. Keri's Gold on tavallisen ratsastuskoulun aivan tavallinen tuntiponi. Kauniin vaaleanruunikon värityksen saaneella tammalla on oikeassa takajalassa pitkä sukka, muuten merkitön. Vahinkovarsa Aksel's Lanciano on jäänyt tamman ainoaksi jälkeläiseksi. Nuoruusvuosinaan Gold kierteli aluetason kilpakentillä omistajansa kanssa, mutta menestys jäi vain haaveeksi. Keri on luonteeltaan kiltti ja kuuliainen, mutta tietää tarvittaessa oman arvonsa. Tamma toimii hyvin niin aloittelijoilla kuin kokeneilla, mutta tykkää alussa hieman testata ihmisen motivaatiota.

e. Best Of Times on upea, hohtavan kimo newforest. Tamma, joka omaa ihanan luonteen ja mitä sinisimmät silmät. Bessa on ollut koko ikänsä kasvattajallaan Amerikassa, tennesseeläisellä Lyydia Fluerilla. Lyydia pitää pienmuotoista ranchia, jonne on vuosien saatossa kulkeutunut jos jonkinlaista kaviokasta. Bessalla on oma ratsastaja tilalla, jonka kanssa he kilpailevat vaativissa koululuokissa satunnaisesti. Esteitä tammalla ei hypätä lainkaan vanhan jalkavamman vuoksi. Varsoja tammalle on kertynyt kolme ja jokainen näistä on jotenkin löytänyt tiensä aivan eri mantereelle kuin emänsä.
ei. Watson's Cebastian on ratsastajansa luottoratsu esteradoilla. Ori hyppää loistavalla tekniikalla eikä jää kyttäilemään edes erikoisesteitä. Jokaisen yli mennään, kovaa ja korkealta. Cebu vaikuttaa nykyään Espanjassa, missä sen omistavalla nuorella parilla on pieni ponitalli. Oria käytetään paljon jalostuksessa sen menestyksekkään hyppykapasiteetin ja upean mustan värin vuoksi. Varsoja tällä komealla herralla on nopealla laskutoimituksella kuusitoista ja muutamia vielä on suunnitteilla. Ei mikään turha ori!
ee. Heart Breaker Hondaliesta ei paljoa tiedetä tai muisteta, sillä tamma menehtyi vain kahdeksanvuotiaana ensimmäisen varsansa synnytyksessä. Tätä ennen Hondaa koulutettiin ahkerasti ja ehti tamma kiertääkin muutamia kansainvälisiä ratoja helpoissa koululuokissa. Liikettä tammalta löytyi ja sen hienot kiemurat onkin ikuistettu videolle. Honda oli siunattu todella loistavalla rakenteella ja ihanan vaaleanruunikon värityksellä. Sukkia tammalla oli jokaisessa jalassa ja päässä komeili tähtipiirto.
C: Frida, pidennys Sabina

Jälkeläiset

s. 15.05.2010 t. Fame´s Elea Belle (i. Maraca)
s. 20.12.2011 t. Fame's Chelsey (i.Ravinebay Pirate)
s. 01.02.2012 o. Fame's Born To Be Bad CH, KRJ-II, YLA3 (i. Parkways Ikaros)
s. 01.02.2012 t. Fame's Annabel NFL-I (i. Parkways Ikaros)
s. 03.09.2012 t. Fame's Sapphire (i. Southwood Charmando)
s. 26.12.2012 o. Fame's Galvin (i. Gossen DK)
s. 12.01.2013 o. Fame's Huntley (i. Ghosthunter)
s. 06.06.2013 t. Fame's Fiona (i. Ravinebay Pirate )
s. 01.01.2015 o. Fame's Gatsby (i. Mäntymetsän Daniel)
s. . (i. )


Päiväkirja & valmennukset


Kouluvalmennus, valmentajana Tytti H.
Jo heti tamman nähdessäni ymmärsin sen olevan herkkä ja kuuma. Sanna oli alkutunnista aika kiireinen ja käskin Fridaa tekemään pieniä pidätteitä useasti tahdin tasautumiseksi. Aluksi taivuttelimme kaarevilla kiemuraurilla, joissa Sanna rauhoittui melkoisesti alkukäyntien puksutukseen verraten. Ohjeistin Fridaa käyttämään kuitenkin selkeitä ja määrätietoisia apuja, vaikka Frida epäilikin neuvojani. Sanna rentoutui tasaisesta pohkeen tuesta ja alkoi myötäämään paremmin niskasta kuolainta imeskellen. Ravissa teetin ratsukolle paljon siirtymisiä ravi ja pysähdyksen välissä. Siirtyminen ravista pysähdykseen korjattiin käyttämällä enemmän istuntaa ja kuitenkin tukemalla pohkeella. Tamma alkoi ymmärtää harjoituksen idean ja pysähtyi lähes joka kerta tasajaloin. Liikkeellelähtö oli usein hieman paniikinomainen, mutta istunnalla eteenpäin kannustava ele ja pieni pohkeen puristus riittivät Sannan saamiseksi raviin. Laukka oli hieman kiireinen ja vauhdikas, joten laskimme rauhallisempaa rytmiä, käskkin pidättää istunnalla ja äänellä. Rauhallisemman laukan löytyessä se näytti oikein mallikkaalta. Ravityöskentelyä teimme ympyrällä parantaaksemme kuolaintuntumaa ja tamman takajalkojen työntöä. Ratsukko on hyvällä tasolla, mutta aina löytyy pientä hiottavaa!

Kouluvalmennus, valmentajana eva
Alkutunnista Sanna oli melko jäykkä ja kulki eteenpäin melko jännittyneesti. Kehotin ratsastajaa keskittymään siihen, että saisi tamman kulkemaan eteenpäin rennosti, eikä vaatisi tammalta näin alkuun liikoja. Pitkiä taivutteluja sekä asetteluja pehmeällä ohjastuntumalla huolehtien riittävästä eteenpäinpyrkimyksestä, siinä oli alkutunnin teema. Ohjeistin ratsukkoa tekemään ympyräkahdeksikkoa. Sen avulla ratsastaja saisi taivuteltua ja aseteltua tammaa kumpaankin suuntaan tasaisesti. Sanna oli kuuliainen ja kulki oikeinkin kivasti eteen niin kauan, kun ratsastaja vaan malttoi olla apujensa kanssa pehmeä ja selässä rentona. Kun tamma alkoi vihdoin hieman rentoutua ja notkistua aloitimme tekemään avotaivutuksia alkuun käynnissä. Alkuun tamma helposti jännittyi niskastaan ja puri kuolaimeen kiinni, eikä avotaivutukset oikein tuntuneet onnistuvan. Kuitenkin ahkeran harjoittelun ja apujen selkeistämisen jälkeen tehtävä onnistui ratsukolta oikein kivasti. Sama tehtävä jatkui ravissa. Tehtävä onnistui yllättävänkin hyvin. Ratsastaja pysyi hyvin rentona ja näin ollen myös Sanna pysyi kivan rentona, mutta työskenteli silti hyvin. Jätimme avotaivutukset sikseen ja jatkoimme laukkatehtävän parissa. Laukassa tehtävänä oli suorittaa laukanvaihtoja ympyräkahdeksikkoa hyödyntäen. Ympyröiden vaihtuessa tulisi vaihtaa laukka käynnin kautta. Alkuun siirtymiset käyntiin olivat hieman kiireesti tehtyjä ja siirtymiset tulivat ravin kautta. Laukannostot onnistuivat alusta lähtien hyvin. Kehotinkin ratsastajaa keskittymään siihen, että siirtää Sannan käyntiin painoavuilla ja pehmeällä ohjastuntumalla sekä valmistelee siirtymisen hyvin. Laukkatehtävä rupesi sujumaan oikein kivasti ja ratsukko pääsikin piakkoin jatkamaan itsenäiseen loppuverryttelyyn.

Kouluvalmennus, valmentajana Mari H.
Sannan kanssa päätettiin harjoitella sulku- ja avotaivutusta. Alkuverryttelyn aikana Sanna pyrittiin saamaan rennoksi. Alkuun tamma oli jännittynyt, mutta ratsastaja tunsi ponin ja sai sen pian myötäämään niskastaan ja rentoutumaan. Heti kun Sanna rentoutui, sen liikkeet paranivat huomattavasti. Aloitimme ensin normaalilla pohkeenväistöllä, jotta saatiin tamma kuuntelemaan pohkeita. Ensin Sanna hiukan jännittyi, mutta kun ratsastaja pysyi rentona, eikä jännittynyt ponin mukana, sekin rentoutui. Pohkeenväistöjen jälkeen ratsukko siirtyi avotaivutukseen. Ensin sitä tehtiin käynnissä ja sitten myös ravissa. Avo sujui Sannalta hienosti, eikä mitään ogelmia ollut. Ravissa poni meni hiukan vinoksi kaulasta, mutta se saatiin nopeasti korjattua. Sulkutaivutus oli hiukan hankalempi, joten sitä tehtiin vain käynnissä. Ensin ratsastaja ei oikn saanut tammaa asettumaan oikein, mutta pikkuhiljaa löytyi oikea asento ja sulku alkoi toimia. Kun tehtävä onnistui pari kertaa hyvin, lopettelimme siihen.

Kouluvalmennus, valmentajana Sabina
Odottelin kentän laidalla kun ratsukko tuli alkulenkiltään maastopoluilta. Sanna näytti virkeältä ja otti muutamia sivuaskeleita säikkyessään katoilta putoavaa lunta. Kentällä tamma kuitenkin rauhoittui silmiinnähden ja ratsastaja sai tamman nopeasti toimimaan myös takajaloillaan. Aloitimme työstämään saman tien vastalaukkoja jotka olivat huhun mukaan ratsukolle se ainainen kompastuskivi. Kehotin ratsukkoa kokeilemaan ensin suoralla uralla ja kun se sujui hyvin, pyysin heitä kiemurauralle jossa myös laukanvaihdot tulivat kuvioihin. Ratsukon yhteistyö sujui todella hyvin koko tunnin ajan. Loppuveryttelyjen aikana kehotin heitä hyvästä suorituksesta huolimatta treenaamaan vastalaukkoja vielä itsenäisesti.

Kouluvalmennus, valmentajana misery.
Tämän ratsukon kanssa keskityimme lähinnä ratsastajan apujen käyttöön ja ratsukon yhteistyöhön. Sanna oli selkeästi hermostunut alkuverryttelyssä, eikä luottanut ratsastajan käteen tarpeeksi. Pyysin ratsastamaan hieman pidemmässä muodossa, josta aloimme koota ponia ravissa pääty-ympyrällä. Ravissa Sanna rentoutui jo hieman, mutta laukassa alkoi taas pää ylhäällä tikitys. Pyysin tekemään ympyröitä ja siirtymisiä itsenäisesti. Huomasin ratsastajan olevan itse hieman jännittynyt. Pyysin ratsukon takaisin pääty-ympyrälle ja nappasin jalustimet kaulalle. Jatkuvan huomauttelun jälkeen ratsastaja vihdoin rentoutti itsensä ja Sannakin rentoutui sillä samalla sekunnilla. Lopputunnista lähinnä keskityimme siirtymisiin ja muihin perusasioihin. Olin oikein tyytyväinen ratsukon suoritukseen. Ratsastajan täytyy vain muistaa rentoutua ja pitää kätensä vakaana, jotta Sanna luottaa siihen.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Päätin lähteä tamman kanssa kauniin syyspäivän kunniaksi maastoilemaan. Välillä kuljeskelimme rauhassa metsäpolkuja, välillä taas hyvän kohdan sattuessa otimme kunnon laukkapätkän. Tamma oli todella rento mutta samalla virkeä koko reissun ajan. Takaisin tallille tultuamme huomasin että olimme olleet reissussa melkein kaksi tuntia! Otin Sannalta varusteet pois, heitin sille kevyen loimen päälle ja vein takaisin kavereiden seuraan laitumelle.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Tänään olisikin kunnon estetreenin vuoro! Olin kasannut kentälle valmiiksi varsin helpon radan jottei tammalle jäisi huono maku hyppäämisestä. Vaikka laji ei olekaan tammalle se helpoin, sujui tunti mielestäni varsin mallikkaasti. Mitään suuria kommähdyksiä ei sattunut ja kaikki esteetkin pysyivät kasassa. Kiitokseski tamma sai ylimääräisen annoksen porkkanoita ja siihenkös se oli tyytyväinen.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittajana Frida
Nyt on sitten Sannakin ilmoitettu KRJ:n laatuarvosteluun! Arvostelupäivänä pitää tulla aikaisin tallille laittamaan tammaa edustuskuntoon. Tyttäreni Emmi tulee kanssani reissuun sillä meiltä taitaa tulla muitakin hevosia samaiseen tilaisuuteen. Tamma käyttäytyy aina niin loistavasti joten sen laittaminen kuntoon taitaa jäädä Emmin huoleksi ja itse huolehdin hieman vaikeimmista tapauksista. Toivotaan että tamma pärjäisi hyvin, se on sen todellakin ansainnut!


Kilpailumenestys


Vain sijoitukset. Sijoituksia KRJ yht. 69kpl, voitot boldattu.
04.07.2015 - kutsu - NJ - nf tammat - 2/12, irtoSERT
21.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 8/100
24.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 5/100
14.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 3/60
05.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
06.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
08.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
17.10.2010 - kutsu - KRJ - HeB - 2/60
18.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
20.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
03.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 5/59
23.10.2010 - kutsu - KRJ - HeB - 7/100
30.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
31.10.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
13.11.2010 - kutsu - KRJ - HeB - 1/50
14.11.2010 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
10.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
14.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
06.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
11.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
19.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
19.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
22.05.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 4/60
27.06.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
21.06.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
07.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
09.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
15.09.2011 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 30/313
17.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/23
19.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
19.08.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
02.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 4/20
25.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
27.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
28.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
29.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 3/50
15.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
18.09.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
20.10.2011 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 9/248
17.11.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
14.11.2011 - kutsu - KRJ - HeA - 5/40
20.12.2011 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 3/353
31.01.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/40
01.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 3/40
08.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 6/60
09.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
09.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
13.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
08.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 6/60
09.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/60
09.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
13.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/60
18.01.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/40
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 6/40
09.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
07.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/50
07.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 4/50
08.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 6/50
10.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/50
10.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 2/50
05.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 5/60
07.03.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 4/60
11.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 1/100
12.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 8/100
12.02.2012 - kutsu - KRJ - HeA - 7/100
27.02.2012 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 22/266
30.10.2012 - kutsu - KRJ CUP - HeB - 7/220
30.04.2013 - kutsu - KRJ CUP - HeA - 23/452

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!